Servicii optimizare SEO la SEO Studio
Trimite o cerere
060 308080
01.01.1970
Publicitate contextuală - o lovitură directă pe publicul țintă.

Publicitate contextuală - o lovitură directă pe publicul țintă.

Cum sa comande publicitate contextuală, atunci când nu știti ce este și ce fel de rezultate se poate da pentru bisnesul vostru? La urma urmei, majoritatea oamenilor de afaceri tind să utilizeze publicitatea contextuală, în același timp, nu inteleg esența și caracteristicile ei. Publicitatea contextuală este utila pentru promovarea oricărui web site în rețea și promovează vânzări, atrage un public mai larg. Aceasta este exact scopul fiecarui om de afaceri. 

Ce reprezinta publicitatea contextuală? 

Publicitatea contextuală pentru site-ul reprezinta un anunț care este afișat utilizatorilor în conformitate de contextul conținutului pe site-uri frecventate. Acesta este un anunț informativ, care vede publicul țintă al Internet resurselor. Astfel de tip de publicitate poate fi numit „intelectual“, deoarece este prezentat doar pentru cei interesați. Principalul avantaj care vă permite să comandați setarile publicitatii contextuala este conformitate cu frazele cheie introduse de către potențialii consumatori. 

De asemenea exista un sir de alte avantaje, care se distinge de alte tipuri de publicitate:

 • caracter nu este obsesiv; 
 • propunere de vânzare unic - o trăsătură distinctivă a acestui tip de publicitate; 
 • aplicatie geo - se leagă la o anumită regiune, județ sau oraș; 
 • control complet - cifre de acces ale cheltuielilor tale; 
 • obținerea unor rezultate rapide și eficiente.  

Reprezinta un instrument simplu și ieftin pentru a promova site-ul dvs pe Internet. În același timp, se îmbunătățește eficiența de interes în produsele și serviciile oferite de firma sau întreprinderea. Publicitatea contextuală este plasata în diferite părți, și, de asemenea, aproape de rezultatele remarcabile de motoarele de căutare. 

Tipuri de publicitate contextuală.

De a comanda publicitatea contextuală poate pentru: 

 • motoarele de căutare;
 • rețele sociale.

În Yandex directă sau Google AdWords poate plasa anunțuri contextuale care vor fi afișate în rezultatele de căutare produselor și serviciilor. În acest caz, web site-ul vostru va fi întotdeauna în top pe un anumit cuvânt cheie. Numai în cazul de interes, anunțul va fi afișat utilizatorului. 

În rețelele sociale, anunțul acoperă în mod clar publicul țintă, pe baza unor criterii specifice: 

 • interese;
 • categoria de vârstă;
 • sex;
 • profesie.

Publicitatea contextuală pus pe rețelele sociale da un impact pozitiv semnificativ asupra creșterii gradului de conștientizare atât la nivel de companie și la produsele si serviciile oferite. Ajuta sa asterne informații privind disponibile reduceri, promoții și vânzări. 

Trebuie să înțelegeți cât de mult sunteți dispusi să acorde resurse financiare pentru utilizarea publicității contextuala în promovarea web site-ului. Specialiștii vă va ajuta să stabiliti bugetul, conform obiectivele campanii de publicitate. Setarea publicitatii contextuala corectă afectează la atingerea rezultatelor ridicate. Se increde astfel de lucru este necesar la o compania cu experienta mare. 

Sa comande setare publicitatii contextuala ar trebui la "SEO studio". De ce?

 • 8 ani de experiență;
 • obtinerea rezultatele în cel mai posibil scurt timp; 
 • sustinerea permanenta si prezentarea rapoartelor.

Specialisti «SEO studio» utilizeaza toate avantajele publicitatii contextuala pentru a beneficia bisnesul vostru. Datorită profesionalismului lor, veți obține rapid un număr mai mare de vizitatori pe site-ul dvs, ce va aduce la o creștere rapidă a vânzărilor. La urma urmei, scopul principal al campaniei este acela de a realiza tocmai aceste rezultate. 

ÎNCĂ MAI AVEȚI ÎNDOIELI CĂ PROMOVAREA SITE-ULUI FUNCȚIONEAZĂ?

Promovarea site-lui de calitate în sisteme de căutare vă pot garanta venituri semnificative în creștere. Mai aveți speranțe, că clienții înșiși vă vor găsi? Credeți că SEO Optimizare nu poate demonstra oricare rezultate? Atunci, întrebare noastră este să nu comandați servicii SEO! Mai bine să nu vă cheltuiți bani! Platiți pentru publicitate contextuală sau cumpărați un chioșc și nu aveți griji.
Trimite o cerere
Moldova, Chisinau
str. Miron Costin 15/1
Copyright © 2016. SEO Studio
Close
Vă rugăm să completați formularul
Trimite o cerere